De beste nederlandse campings met spectaculaire waterparken

on

In Nederland zijn er tal van campings die perfect zijn voor gezinnen die willen genieten van een vakantie vol waterplezier. Deze campings bieden niet alleen prachtige accommodaties, maar ook uitgebreide waterparken die zowel jong als oud zullen vermaken. Ze zijn ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een combinatie van ontspanning en avontuur. Met faciliteiten zoals zwembaden, glijbanen en waterattracties, is er altijd wel iets te doen.

Veel van deze campings hebben indrukwekkende waterparken die bezoekers de hele dag kunnen vermaken. Van gigantische zwembaden tot spannende waterglijbanen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze campings liggen vaak in prachtige natuurgebieden, waardoor je na een dag vol waterpret ook nog kunt genieten van rust en ruimte. De combinatie van natuur en avontuur maakt deze campings bijzonder aantrekkelijk voor gezinnen.

Bovendien bieden deze campings vaak speciale voorzieningen voor kinderen, zoals peuterbadjes en waterspeeltuinen. Dit zorgt ervoor dat zelfs de jongste vakantiegangers zich geen moment hoeven te vervelen. Ouders kunnen ondertussen ontspannen bij het zwembad of genieten van andere faciliteiten op de camping, wetende dat hun kinderen in een veilige en leuke omgeving spelen.

Spannende waterglijbanen en zwembaden voor tieners

Voor tieners is een camping met waterpark Nederland echt de ultieme vakantiebestemming. Met spectaculaire waterglijbanen en uitdagende zwembaden is er altijd wel iets spannends te beleven. Veel campings hebben meerdere glijbanen, variërend van snelle rechte banen tot kronkelende tunnels en zelfs glijbanen met licht- en geluidseffecten.

Een voorbeeld hiervan is Camping Wedderbergen, waar je de grootste waterspeeltuin van Nederland vindt. Hier kunnen tieners zich uitleven op vier verschillende glijbanen en een vuurtoren met fonteinen. Ook Camping Het Grote Bos biedt een verwarmd buitenzwembad met een coole glijbaan, wat zorgt voor urenlang plezier.

Buiten de glijbanen om hebben veel van deze campings ook grote zwembaden waar tieners kunnen zwemmen, duiken en relaxen met hun vrienden. Subtropische zwembaden, golfslagbaden en lazy rivers zijn slechts enkele voorbeelden van wat er allemaal te vinden is. Deze faciliteiten maken het mogelijk voor tieners om zowel actief bezig te zijn als te ontspannen tijdens hun vakantie.

Activiteiten buiten het water

Sportfaciliteiten en avonturen

Natuurlijk draait een campingvakantie niet alleen om waterpret. Veel campings bieden ook tal van andere activiteiten die tieners zullen aanspreken. Denk aan sportfaciliteiten zoals voetbalvelden, tennisbanen en basketbalvelden waar ze hun energie kwijt kunnen. Daarnaast zijn er vaak avontuurlijke activiteiten zoals klimparken, boogschieten en paintball.

Camping TerSpegelt bijvoorbeeld heeft een PumpTrack waar tieners hun BMX- of mountainbikevaardigheden kunnen testen. Ook Camping Ommerland biedt spannende activiteiten zoals obstacle runs en survival parkoersen. Deze avontuurlijke opties zorgen ervoor dat tieners zich geen moment hoeven te vervelen en altijd iets nieuws kunnen proberen.

Tieners kunnen ook deelnemen aan georganiseerde sporttoernooien of meedoen aan groepsactiviteiten die speciaal voor hun leeftijdsgroep zijn opgezet. Dit biedt hen de kans om nieuwe vrienden te maken en samen plezier te hebben in een veilige omgeving.

Gezellige avonden bij het kampvuur

Naast alle actieve bezigheden is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Veel campings organiseren avonden bij het kampvuur waar gezinnen samen kunnen komen om verhalen te vertellen, marshmallows te roosteren en te genieten van de sterrenhemel. Dit soort activiteiten maakt het ook een camping voor 16 jarige met ouders ideaal, omdat iedereen iets te doen heeft dat ze leuk vinden. Dit soort momenten zijn perfect om even helemaal tot rust te komen na een dag vol activiteiten.

Kampvuuravonden bieden niet alleen ontspanning, maar ook de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale contacten te leggen. Voor tieners is dit een geweldige kans om hun vakantie-ervaring nog specialer te maken door nieuwe vrienden te maken en samen plezierige herinneringen op te bouwen.

Daarnaast organiseren sommige campings ook speciale avondprogramma’s zoals filmavonden, disco’s of karaoke. Deze activiteiten zijn ideaal voor tieners die graag actief blijven tot in de late uurtjes en zorgen voor een extra dosis plezier tijdens hun verblijf op de camping.

Comfortabele accommodatie opties

Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, bieden veel campings diverse comfortabele accommodatie opties aan. Van ruime safaritenten tot luxe stacaravans, er is altijd wel iets dat past bij jouw wensen en budget. Deze accommodaties zijn vaak van alle gemakken voorzien, zodat je je meteen thuis voelt.

Een populaire keuze zijn de safaritenten die volledig ingericht zijn met echte bedden, een keuken en soms zelfs een eigen badkamer. Dit geeft je het ultieme kampeergevoel zonder in te leveren op comfort. Voor gezinnen die liever iets meer luxe willen, zijn er stacaravans beschikbaar met meerdere slaapkamers, een eigen terras en moderne voorzieningen.

Bovendien bevinden veel van deze accommodaties zich dicht bij de belangrijkste voorzieningen zoals zwembaden, speeltuinen en sportvelden. Dit betekent dat je nooit ver hoeft te lopen om deel te nemen aan alle leuke activiteiten die de camping te bieden heeft. Of je nu kiest voor een eenvoudige tent of een luxe stacaravan, je zult zeker genieten van je verblijf.

Voor jou?

De volgende stap met jouw bedrijf

Heb je een eigen bedrijf en wil je deze naar een volgend level brengen? Dan is het slim om te kijken wat er voor...

Een familieshoot: gezellig en een goede herinnering voor later

Een familieshoot is een leuke en waardevolle manier om herinneringen te creëren en vast te leggen van je gezin. Of je nu een nieuwe...

Vakantie in Antalya

Antalya is een van de meest populaire vakantie steden in Turkije. Antalya is een grote stad aan de Middellandse Zee.  Antalya is een toplocatie voor...

Recente berichten